Algemene ledenvergadering op 11 oktober 2021 (2)

Zoals in de laatste Bezem al was aangekondigd organiseert de wijkvereniging Kromme Rijn op maandag 11 oktober weer haar jaarlijkse ledenvergadering in het Postillion Hotel, Kostereiland 8 in Bunnik. Vanwege corona kon de vergadering in 2020 niet doorgaan en dit jaar hebben we de vergadering moeten uitstellen van mei naar oktober. Gelukkig zijn nu de meeste beperkende maatregelen opgeheven en kunnen we weer net zoveel gasten ontvangen als andere jaren.
De enige maatregel die nu nog geldt is dat iedereen bij binnenkomst in het Postillion Hotel een QR-code moet kunnen laten zien of een schriftelijke verklaring van inenting of het gele boekje. Ook moet men zich kunnen identificeren.
Omdat het bijna 2,5 jaar geleden is dat we met onze leden hebben kunnen spreken, belooft het een interessante vergadering te worden. Wij hebben de gelegenheid om de leden bij te praten over onze activiteiten en een aantal projecten, zoals de fietspaden, en de leden kunnen daarover met ons in gesprek te gaan.

Na de officiƫle vergadering zal onze burgemeester Ruud van Bennekom vertellen over zijn ervaringen met Bunnik en haar inwoners, sinds zijn aanstelling in 2018. Na afloop kunnen we onder het genot van een drankje nog napraten.
De vergadering begint om 20.00 uur en zal om ongeveer 22.30 uur worden afgesloten.

Wij hopen weer op een goede opkomst.