Informatieavond warmtepompen zeer druk bezocht

Op 15 december hield de wijkvereniging Kromme Rijn een informatieavond over warmtepompen. Naar schatting ca. 150 bewoners, vrijwel allemaal leden van onze wijkvereniging, waren daarbij aanwezig. Een aantal dat onze stoutste verwachtingen heeft overtroffen. De avond werd georganiseerd in samenwerking met de bedrijven Alklima/ Mitsubishi Electric, producent van warmte pompen en de firma Heuvelland, de CV-installateur.

Het toont aan dat dit onderwerp leeft bij een groot aantal van onze leden. De actuele energieprijzen hebben daar ongetwijfeld toe bijgedragen, maar ook de wens om van het gas af te gaan, speelt daarbij een rol. We kregen goede en complete informatie over de verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van een warmtepomp. Duidelijk werd dat de keuze van heel veel factoren kan afhangen en dat het uiteindelijk maatwerk is. Dat bleek ook wel uit het grote aantal vragen die na de pauze gesteld werden. Hoewel niet altijd op alle vragen antwoord kon worden gegeven, was de avond zeker waardevol voor de meeste aanwezigen.

Om alles nog een keer rustig te kunnen lezen kunt u hier  zowel de presentatie (klikken op de links) ,Presentatie Alklima deel 1, Presentatie Alklima deel 2 van de heer Ruben Boekel van Alklima als de Mitsubishi folder “ALL-ELECTRIC” Brochure-Ecodan-All-Electric-Ready downloaden.